e-school

“Samen actief sterker worden”

 Voor elk niveau een aangepast programma. Kilometers zijn minder belangrijk. Techniek herhalen in verschillende omstandigheden maakt van u een betere e-biker. Hiervoor hebben we verschillende trainingsparcours, maar het kan ook op een locatie naar jouw keuze.


beginner.jpg

Starter

Eerste kennismaking en beleven!

Grondige uitleg over het efficiënt gebruik van een e-mountainbike. Accu, remmen, schakelsysteem dropper, banden en vering komen uitgebreid aan bod. Na de theorie volgt de praktijk. Off road maken we kennis met de systemen van de e-bike. We ondervinden het verschil tussen een fullsuspension en hardtail e-bike.

Doelstelling: de mogelijkheden en plezier van e-mountainbiken ontdekken.


basis.jpg

Basis

Essentiële basistechnieken worden aangeleerd.

Volgende technieken worden vakkundig uitgelegd: fietspositie, remmen, bochten, gebruik van modussen en schakelen.Stop and go op steile hellingen. Na de initiatie volgt de praktijk en krijg je verschillende oefeningen om technieken aan te leren, te verbeteren en te automatiseren!

Doelstelling: basistechnieken beheersen.


gevorderd.jpg

Gevorderd

e-bikers die de basis onder de knie hebben en een stap verder willen gaan.

Technische training voor: downhill en uphill. moeilijke bochten met de juiste balans en coördinatie. remmen in moeilijke omstandigheden. de juiste lijnkeuze. obstakels overwinnen.

Doelstelling: techniekverbetering en zelfvertrouwen winnen op moeilijke trails.


expert.jpg

Expert

We gaan op zoek naar je limieten op een full-suspension e-bike.

Oefeningen op de moeilijkste trails die het uiterste vragen van fiets en biker aangepast aan je persoonlijk niveau.

Drops, uphill-flow met obstakels, stop and go op steile hellingen. de juiste lijnkeuze, techniek en positie om elke bocht zo snel mogelijk te nemen. Tijdens deze sessies wordt je geconfronteerd met verschillende uitdagingen.

Doelstelling: Je limieten ervaren en je skills verbeteren met aangepaste oefeningen.